Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Το διαδίκτυο και οι μαθητές μας. Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων η κ. Αγγελική Ρουμελιώτου επισκέφθηκε το Σχολείο μας.

Το Διαδίκτυο αποτελεί πολύτιμο «εργαλείο» ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας. Η σωστή χρήση του διαδικτύου και η γνώση για τους κινδύνους που κρύβει είναι ένα θέμα που απασχολεί και προβληματίζει ιδιαίτερα τους σημερινούς γονείς.
Ο Σύλλογος μας επιθυμώντας να θωρακίσει τα παιδιά μας απέναντι σε αυτούς τους κινδύνους, έχει προσκαλέσει την Τέταρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 9 π.μ. την κα Αγγελική Ρουμελιώτου, Κοινωνική Λειτουργό, Επιμελήτρια Ανηλίκων Καλαμάτας και Πρέσβειρα της Ακαδημίας Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου για να ενημερώσει και να συνομιλήσει με τους μαθητές της ΄Δ, Έ και ΄ΣΤ τάξης του σχολείου μας σχετικά με θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.
Το Διαδίκτυο, αναμφισβήτητα, διευκολύνει τη ζωή μας, καταργώντας τα «φυσικά» εμπόδια και επιτρέποντας μια επικοινωνία χωρίς «όρια» αλλά και χωρίς «όρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη όνειρα και ελπίδα από μικρούς και μεγάλους! Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 11/09/2018 και ώρα 09:00 π....